Reacties

Je kunt hier een reactie achter laten, dankjewel!

8 gedachten over “Reacties

 1. Lotte

  Het is super cool en je leert er behoorlijk veel en het is erg gezellig en er is ook SNOEPTIJD!!!!!!!!!!

  Lotte 10 jaar

  Reageren
 2. Amélie

  Timmeren bij Lilian is heel leuk en heel cool. Het is altijd gezellig. Je leert er heel veel van. Timmeren is mijn nummer 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Dus kom naar Lilian nu meteen
  Amélie

  Reageren
 3. Frea

  Timmeren en knutselen bij Lilian is voor de kinderen een geweldig leuke, leerzame en gezellige middag. Zelf ben ik ook heel blij met de extra activiteiten die er ook zijn voor wie dat wil: met de elektriciteitsdoos of microscoop aan de slag of kettingreacties uitproberen. Lilian weet de kinderen heel goed uit te dagen in een gezellige omgeving. Als je er komt – de ‘winkel’ is prachtig – zie je dat alle kinderen het erg naar hun zin hebben. Echt een aanrader. Wij hopen er nog lang van te genieten!

  Reageren
 4. Maaike

  Bedankt voor de workshop ‘plastic fusion’ tijdens de Speeldag voor Hoogbegaafde kinderen. Dat was super leuk. Lekker zelf je ding kunnen doen.
  We komen zeker een keer naar de timmerclub.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *